Musty
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Musty

Hoş Geldiniz Güzel Vakitlerinizi Geçirmenizi Temin Ederim

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

DELİKANLI SÖZLER

YazarMesaj
tolga_61_

DELİKANLI SÖZLER Empty
MesajKonu: DELİKANLI SÖZLER   DELİKANLI SÖZLER EmptyPtsi Ocak 28, 2008 12:47 am

Arrow ^ADAM DEDİĞİN BENİM GİBİ OLUR

Arrow ^BİZLER;Siz Sokağa Çıkarken Annelerinizin Uyardığı O Kötü Çocuklarız. Twisted Evil

Arrow ^Tesadüfen Doğduk Mecburen Yaşıyoruz. Twisted Evil

Arrow ^Bizim Parasızlıktan Kestiremediğimiz Sakallarımız sosyete pi... Moda olmuş Rolling Eyes

Arrow hakedenin hayatıma sokarım haketmeyenin hayatına sokarım Twisted Evil

Arrow Delikanlılık ne racon kesmek ne adam dövmektir,Delilanlılık koltuğuna 1 ekmek alıp evin yolunu tutmaktır... Twisted Evil

Arrow ﻉтяαF'đα Ǻятįѕт ¢σк, Ǻмα γöηﻉтмﻉη ßįzįz HαвﻉяŁﻉяį γσк Rolling Eyes

Arrow hayatı göz yaşlarınla ödüllendirecegine gülücüklerinle cezalandır Evil or Very Mad

Arrow ๑ஐ◄███▓▒░ Benİm Gİbİ Delİyİ Google'da Arasan Bulamazsin ๑ஐ◄███▓▒░ Very Happy

Arrow кαç тαвυт göмüℓє¢єк уєяαℓтıηα νє кαç кιşι gι∂є¢єк нαвєяѕιz υzαкℓαяα? кαç уαℓαη уıкα¢αк güνєηℓєяι?

Arrow кαç ѕαтıя уαzıℓα¢αк кα∂єя кιтαвıηα νє кαç ∂υα є∂є¢єкѕιη тαηяıηα,кαç ∂αмℓα gözуαşı ∂öкє¢єкѕιη υğяυηα؟кαç уαяıη вєкℓєує¢єкѕιη؟

bounce ѕσηяαℓαяα кαç ∂αмℓα gözуαşı Rolling Eyes

Arrow GüŁεяεК КαybεŦŦiКŁεяiήi AğŁαyαяαk Кαzαnαmαzsıή

Embarassed DaLimi Kiranin Ağacini Kökünden Sökerim

Arrow Arrow herkes adam olacak...

Arrow bu dünyada herşey biter ama -------- bitmez Twisted Evil

Arrow Kız diye önem verenin... Güzel diye Kaşar sevenin... Para diye dost satanın.. Sultan olsa tahtını Kral olsa devletini beceririm

Evil or Very Mad KIM DEMISKI SARHOSLUK KÖTÜ SEYDIR .. OYSA BEN HERSEYIMI AYIKKEN YITIRDIM Twisted Evil

Arrow Arrow Derdi Olanı Dinlerim Derde Yol açanı siler Geçerim Twisted Evil

Twisted Evil HaksIzLIk Önünde EgiLmem Çünkü HakkImLa ßeraßer Gururumuda Kayßetmiş Olurum..ßen Tekim ßenim ßeyaz Sayfamda KaLemimde

Arrow SiLgimde SevdikLerimin ELinde..ßen YazarIm ßen SiLerim

Arrow Ya Tam Susturcağım ya Kan kusturucagım Ezanla başladım Selayla bitircegim isteğine deil alayına gidecegim...

Arrow Evil or Very Mad Usturama Jileti Takarım.Gövdeme Derin FaçaLar Atarım İstersen KraL Ol Farketmez Senide Mermi Manyağı Yaparım

Arrow iSTANBuL CoCuĞuYuZ BiZ GüNGöRMüŞüNDeN HeMDe İZBe KöŞeLeRiNDeN DoĞuP LaGa LuGa YaPMaYa GeLMeDiK BuRaYa

Twisted Evil HAYAT BİR HİKAYE,HERNEYSE FAZLA UZATMAYIM...

Evil or Very Mad ^KÖTÜ ŞANSta olmasa ŞANS yüzü görmiyeceğiz.

En son tarafından Ptsi Ocak 28, 2008 12:48 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

DELİKANLI SÖZLER
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-