Musty
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Musty

Hoş Geldiniz Güzel Vakitlerinizi Geçirmenizi Temin Ederim

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

ETKİLEYİCİ SÖZLER

YazarMesaj
tolga_61_

ETKİLEYİCİ SÖZLER Empty
MesajKonu: ETKİLEYİCİ SÖZLER   ETKİLEYİCİ SÖZLER EmptyPtsi Ocak 28, 2008 11:31 am

Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama, biri için dünyalar kadar önemlisin.
Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Ben, seni, gözlerimi kapattığımda değil, gözlerimi açtığımda görmek isterim...
Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Kuyruklu yıldızlar vardır; yetmiş yılda bir yaklaşır dünyaya...
İnsan ömrü boyunca ya bir defa görür ya hiç... Ben gördüm o da sensin Bitanem...
Eğer bir gün o, sevdiğin yağmur insafsızca seni ıslatırsa, bilki ben sana ağlıyorum. Eğer bir gün aşkımızın şarkısı kulaklarını tırmalarsa bilki ben o şarkıyı sana söylüyorum. Eğer bir gün elinde bir demet gül mezarıma gelirsen bilki mutluyum mezarımda uyuyorum..
Hani sözler varya sözleri anlatır,Hani sözler varya gözleri ağlatır,Hani anlar varya değeri geç anlaşılır,Birde aşk varya seni bana anlatır.
Başını göğsüme yasladığımda tek bir düşmanım vardır; Geçip giden zaman.
Beni sana kavuşturacak tek şeyin ölüm olduğunu bilseydim, Azrailin gelmesini beklemezdim.
Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow
Güneşin bile buz tuttuğu bir yerde, eğer ateş görürsen, Bilki o ateş senin için yanan kalbimdir.
bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce
Seni sevdiğim kadar yaşasaydım ölümsüzlüğün adını aşk koyardım.
Question Question Question Question Question Question Question Question
"нαуαтι ѕєνιуσяѕαηιz, zαмαηιηιzι вσѕα gєçιямєуιη. çüηкü zαмαη
нαуαтιη тα кєη∂ιѕι∂ιя''
cyclops cyclops @ @ Question Question
güηєşє вαкαяѕαη göℓgєℓєяι göяємєzѕιη...
pirat Neutral Arrow Question Question Question Question
"ιηѕαηℓαя ѕιz∂єη єℓєѕтιяι ιѕтєяℓєя; αмα ∂υумαк ιѕтє∂ιкℓєяι öνgü∂üя."
Twisted Evil Twisted Evil Embarassed Crying or Very sad Neutral
"gєçмιѕє ∂öηüк кєѕкєℓєяℓє уαѕαмαктαηѕα, gєℓє¢єgє ∂öηüк вєℓкιℓєяℓє уαѕαмαуι тєя¢ιн є∂єяιм."
Arrow Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes bounce
کilعmiуors∂и karalayacakکıи.!вiя qε¢εdε sεwdiğiм qiвi вiя qε¢εdε uηuтuяuм sεηi
Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow
Aşk kelebek gibidir,peşinden koştukça hep senden kaçar En iyisi bırak uçsun,inanki hiç beklemedin bir anda gelip omzuna konuverir.
Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
iSyAN eDEN şu KaLßimi ßiraz oLsun dUY YeTerrr.
Evil or Very Mad Arrow Twisted Evil
ßa$kasına aitsin ßiLiorm.. inadına hér qéçén qün séni daha da séwiormMm..
What a Face What a Face What a Face What a Face Neutral Neutral Neutral Neutral
кιмι ѕєωєяѕєη ѕєω вєηιм α∂ıм gєçєя..уαкмαм яєѕιмℓєяιηι σ∂αмα ışıк уαραяıм ємιη σℓ!вυ нαуαт вιтєякєη ∂є αкℓıм∂α нєρ ѕєη σℓα¢αкѕıη
Razz Razz Razz Razz Smile bounce bounce
*ßana okuLda 1 SaaTin 60 Dakika oLduğunu öğReTTiLer, 1 DakikaNıN Da 60 Saniye oLduğunu öğReTTiLer ama,SenSiz ßiR Dakikanın sonSuza Dek SüRDüğünü öğReTmeDiLer
rabbit Arrow Arrow Evil or Very Mad Twisted Evil
*kır kalbimi gönlün olsun.al herşeyimi gözün doysun.şimdi başka kollardayım..bu da sana KAPAK olsun..
Idea Idea Idea Arrow Arrow
güℓмєк υzυη zαмαη∂ıя яσℓ уαρтığıм вιя σуυη
Arrow Arrow Arrow Arrow Evil or Very Mad Twisted Evil Evil or Very Mad
вιя υçυяυм кєηαяıη∂αη ѕüşѕєм νє тєк ∂αℓıм ѕeη σℓѕαη ∂üşмємєк ιçιη ѕєηι кöкüη∂єη ѕöкєяιм
Arrow Arrow Arrow Evil or Very Mad
คşк เкเ เภรคภıภ ๒เг๒เгเภє ๒คк๓ครı ๔єğเl ๒เгlเкtє คאภı אöภє ๒คк๓ครı๔ıг....
bounce bounce bounce bounce bounce
$aÑLıyız $öh®etLiyiz Pa$ayIz K®aLız ®ekLamIz Ma®kayIz FaLaÑız FiLaÑız K®aLıÑa değiL aLayIÑa ßaSa®Iz Tek Fa®kImIz MaNiSaLı oLmAmlz!
Evil or Very Mad Twisted Evil Twisted Evil Evil or Very Mad Twisted Evil Evil or Very Mad Twisted Evil Evil or Very Mad Twisted Evil
Sattım a$kı Sende kaLsın, taLißim Çok Sen yaLansIn. . İstyorsa öLe oLsun ßir Dudak ver Üstü Kalsın.

Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow

ETKİLEYİCİ SÖZLER
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-