pc ele geçirme:
Port açığı bulmak için dos komutlar :
bakın şimdi ilk olaydan başlayalım işletim sisteminizin xp olan lkar için komutlar sunlar
başlat/çalıştır/cmd
ardından kurbanın ip adresini bilmeniz gerekiyor ip adreis bulmak içinde çaşitli yöntemler var
sonra komutlara gelelim
net view \\kurbanın ip nosu
bu komutun ardından eğer pc paylaşıma açıksa bütün paylaşımlarını görebilirsiniz değilse pc ye NULL olarak giriş yapmalısınız bu da 139 uncu port tan içeri dalmak demektir
net use \\kurbanın ip nosu\ipc$ /u:"" ""
bu komutu girdikten sonra komut başarıyla tamalandı şeklinde bir yazı ile karşılasacaksınız
,
onunaerdından ilk yazdığım komutu tekrar deneyin ve pc size tüm paylaşımları gösterecek fakan NULL olarak isimsiz bir şakilde pc ye girmiş sayıldığınızdan yapabilecekleriniz sınırlı bu nedenle administrator olarak pc ye girmek içnde administrator şifresini bulmanız gerekli şifre bulma yonteminin anlatmıyorum konumuz dışında olduğu için şifre kırmak için net uzerinde bir çok program var ney se konuya donelim admin olarak pc ye girmek içinse bir önceki girişinizi silmeniz gerekiyor bunun için
net use \\kurbanın ip nosu\ipc$ /delete
komutunu klullanınız
şifreyi bulduktan sıonra varsayalımki şifre 123456
net use \\kurbanın ip nosu\ipc$ /u:"administrator" "123456"
komutunu girdiğinizde pc de artık yapabilieceklerinizin bir sınırı kalmıyor pc sizin elinizde bunu ardından siyah dos ekranından kurtulmak için
başlat/ayarlar/denetim masası/yönetimsel araçlar/bilgisayar yönetimi ni tıllayarak eylem menüsünden başka bilgisayara bağlanı tıkladığınızda karşınıza çıkan pencereye kurbanının ip nosunu yazıp entere basarsanız artık pc nin bütün öğeleri önünüzdedir kişi pc yi kullkanırken masaüstüne müdehale edebilirsiniz kendi pcniz gibi kullanabilirsiniz yani
pc den çıkarken şunu sakın unutmayın muhakkak girişinizi iptal etmelisiniz..
net use \\kurbanın ip nosu\ipc$ /delete
komutunu kullanarak iptal edebilirsiniz bunuyapmadan çıkmayın aksi takdirde bilmediğiniz önemli bi pc ye girersiniz ilk bakacakları yerde pc nin paylaşımlarıdır ve ip nonuz görünür hakkınızda yasal soruşturma açılır ve interneti şuçlarının en ağırı olan internet bilgi paylaşımını kötüye kullanma suçundan hakknızda açılan soruşturmada en az 4 ay en fazla 5