Musty
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Musty

Hoş Geldiniz Güzel Vakitlerinizi Geçirmenizi Temin Ederim

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

GALATASARAY SÖZLERİ

YazarMesaj
tolga_61_

GALATASARAY SÖZLERİ Empty
MesajKonu: GALATASARAY SÖZLERİ   GALATASARAY SÖZLERİ EmptyPaz Ocak 27, 2008 6:35 pm

Arrow Arrow Bu şarkımız dillerde, Cimbombom gönüllerde, Saat 20:45 te, Ali Samiyende!

Arrow Arrow Avrupayı vura vura dize getireceğiz, Samiyenin ortasına bayrağı dikeceğiz!

Arrow Arrow Aslan cimbom kupaların yıldızı, Benim kanım akar sarı kırmızı!

Arrow Arrow Bu taraftar senle gurur duyuyor, Cimbombomu tüm avrupa tanıyor..

Arrow Arrow Türkiyenin gururu taraftarın cimbomu, Seni sevdik gönül verdik şanlı GALATASARAY!

Arrow Arrow Cimbomum yarim sarı kırmızım benim, Dün seninle yarışan bu gün herkes perişan!

Arrow Arrow mahkemede adama sormuşlar hangi takımı tutuyon die adam cevap vedi fb yargıc zaten seni sevmedim cezan 1yıl dı ama fb tutugun için 2yıl 7 gün yaptım

Arrow Arrow GALATASARAYLIYSAN KONUŞ ÖRNEK ALSINLAR fb LİYSEN SUS ADAM SANSINLAR

Arrow Arrow Fener yaz 7070\'e gönder hayallerin cebine gelsin.

Arrow Arrow Gerçekleri tarih yazdı tarihide GALATASARAY. Banane onların 50 bin kişilik stadından, başarılarımızla dolu ALİ SAMİ YEN stadı dururken...

Arrow Arrow FENERBAHÇELI MISIN? ALLAH BAŞKA DERT VERMESIN(!)

Arrow Arrow BIR GÜN HERKES FENERLI OLACAK , GERI KALAN 364 GÜN ISE GALATASARAYLI...

Arrow Arrow BELKI BIR GÜN BAŞKALARI DA SÜPER KUPA\'YI KAZANIR.. NE DERSINIZ HOS OLMAZ MI?

Arrow Arrow CIMBOMLU ARKADAŞLAR..FENERLILER BIZE MÜTEŞEKKİR..BIZ OLMASAK AVRUPA TAKIMLARINI SEYREDEMEYECEKLER...

Arrow Arrow 1905 TE DOGDU ASKIMIZ ,SARI KIRMIZI AKAR KANIMIZ,CIMBOMBOM FEDA OLSUN SANA CANIMIZ OLENE KADAR HEP YANINDAYIZ

Arrow Arrow BIZ ALIŞTIK AVRUPADA KUPA GÖRMEYE, SIRA SENDE FENERBAHÇE. BULGARISTANDA YAYLA KUPASI VARMIŞ, HAYDI FENERE DE BIR ALKIŞ..

Arrow Arrow AVRUPA FATIHISIN GALATASARAY..TÜRKIYENIN GURURUSUN GALATASARAY.. GÖKTE YILDIZSIN GÖNÜLLERDE AY, BU SENEDE SAMPIYONSUN GALATASARAY..

Arrow Arrow CIMBOMBOM DİYEREK SANA YUZ KOYDUK,SARININ YANINA KIRMIZI KOYDUK,YILLARDAN BERİDİR HEP SENİN OLDUK,CİMBOMBOM SEN BİZİM HERSEYIMIZSIN

Arrow Arrow CIM BOM BOM\'UM BENIM BIRICIK SEVGILIM, SÖYLE SENDEN BAŞKA KIMIM VAR BENIM, SENINLE AĞLARIM SENINLE GÜLERIM, SÖYLE SENDEN BAŞKA KIMIM VAR BENIM.

Arrow Arrow ASLAN TERBIYE EDEN FENERBAHÇELI TARAFTARIN NE HALE GELDIĞINI BIRAK TÜRKIYEYI DÜNYA GÖRDÜ. SEN KI KÜÇÜK BIR KANARYASIN ASLANLA UĞRAŞMAK SENİN NEYİNE..

Arrow Arrow BAŞ KOYMUSUZ CİMBOMBOM\'UN YOLUNA,SARI KIRMIZI RENGİNE ÖLURUM CİMBOMBOM.AVRUPA\'DA DESTAN YAZDI ASLANLAR,FATİH\'İN ASLANLARIYLA KUKRESİN CİMBOMBOM!

Arrow Arrow İSTERSEN EĞLENELIM DAVULLARLA ZURNALARLA. İSTERSEN GIRIŞELIM ZINCIRLERLE SOPALARLA... LAYLAY LAYLAY LAYLAY

Arrow Arrow NASIL KI BU MILLETIN TACIDIR YILDIZLA AY,YÜKSEL TAA ARŞA KADAR ŞANLI GALATASARAY

Arrow Arrow SAPSARIYLA KIRMIZI KALBIMIZIN YILDIZI ,SAMPIYON OL CIMBOMBOM AL BIZIM CANIMIZI

Arrow Arrow FENERLI OLMAK AYIP DEĞIL, YETERKI ÇAKTIRMA..

Arrow Arrow ADANA CEYHAN HERKES CIMBOMLU HADE SENDE UYAN ..

Arrow Arrow KALPLERDE YILDIZ,GÖNÜLLERDE AY, ŞAMPIYONSUN GALATASARAY

Arrow Arrow BIZ GONULLERE CEKTIK BAYRAKLARI DIREKLERE DEGIL. BIZ TARIHE YAZDIK ISMIMIZI DUVARLARA DEGIL. BIZ AVRUPADA ACTIK BAYRAGI KADIKOYDE DEGIL. BIZ DUNYAYA POZ VERDIK SAKSAKCILARA DEGIL. VE BIZ IMPARATORLARLA BUYUDUK KESTANELERLE DEGIL.

Arrow Arrow Bizim Galtasaraylılığımız Kulağımıza Okunan Ezanla Başladı. Arkamızdan Okunan Sela İle Biter...

Arrow Arrow GALATASARAY RENKLİ VE ŞEKİLLİ NİCKLER Twisted Evil Twisted Evil AŞAĞIDA Twisted Evil Twisted Evil

Arrow ·#·$8,4G·$0,0 ·$4,8A·$0,0 ·$8,4L·$0,0 ·$4,8A·$0,0 ·$8,4T·$0,0 ·$4,8A·$0,0 ·$8,4S·$0,0 ·$4,8A·$0,0 ·$8,4R·$0,0 ·$4,8A ·$0,0 ·$8,4Y

Arrow ·#·$4,8 1905·#·$1,0 ~ ·°· ~ ·#·$8,4GALATASARAY·#·$1,0 ~ ·°· ~ ·#·$4,8 1905

Arrow [c=4]`·.,¸¸,.·´¯`·.,¸¸,.·´¯ [/c=8]·#·$4,8CİMBOMBOM·# ·$ [c=8]`·.,¸¸,.·´¯`·.,¸¸,.·´¯ [/c=4]·

Arrow ·@·#·$8,4 GS ·$4,8 GS·$8,4 GS·$[c=4] Gercekleri Tarih Yazar, Tarihide Galatasaray.[/c=8]·$8,4 GS ·$4,8 GS·$8,4 GS

Arrow ·$4,0๘۩ ๘۩ ๘۩ ๘۩ ·$4,8 GALATASARAY ·$4,0 ๘۩ ๘۩ ๘۩ ๘۩

Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow (KOPYALA YAPIŞTIR YAPIN ŞEKKİLLİ NİCK BUNLAR) Twisted Evil Twisted Evil

GALATASARAY SÖZLERİ
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-